Menu

43 000 000 000 km

От Джънджоу до цялата страна, от Китай до над 120 страни и региони, като Куба, Русия, Иран, Саудитска Арабия, Судан …

ZK6140BD


ZK6140BD-3

Специализиран екстериорен дизайн

Автобусът за летищен превоз Yutong ZK6140BD e висококачествено превозно средство за превоз на пътници в летищни комплекси, отговарящо на техните действителни потребности. По отношение на външния вид – той е с характерен класически стил. Свръхширокото предно стъкло осигурява широка видимост за водача. Електрически управляеми огледала без „мъртво пространство“, подобрява видимостта на водача. Функцията за електрическо размразяване на огледалата подобрява безопасността при пътуване. Вратите, съоръжени с висококачествена система срещу притискане, се отварят автоматично при установяване на препятствие по време на затваряне за да предотврати нараняване на пътниците. За осигуряване на безопасността на пътниците, потегляне на автобуса е възможно само след като са затворени всички врати.

Елегантни и комфортни интериорни решения

Посредством оптимизация, интериорното пространство на автобуса е значително увеличено и осигурява на пътниците върховно удоволствие от пътуването. Седалките на пътниците са от екологични материали, които не вредят на здравето и са лесни за почистване. Комуникационната уредба, върху двете странични стени, осигурява комуникацията между водача и пътниците. Поставките за багаж до предната, средната и задна врати, осигуряват пълноценно използване на вътрешното пространство. Стълбовете на перилата за хващане улесняват престоя и слизането на пътниците без компромис с вътрешното пространство. Технологията за шумопотискане NVH ефективно понижава шума в автобуса с 4-7 децибела и осигурява по-комфортна среда за пътниците. Характерната структура на пода подобрява устойчивостта на повърхността към вода, корозия и стареене.

ZK6140BD-4
ZK6140BD-5

Арматурно табло от висока класа

Таблата с прибори са отчетливо видими, а органите за управление лесно достъпни. С отчитане на характеристиките на човешкото тяло и прилагане на ергономичен дизайн, се повишава комфортът на шофиране, а водачът се радва на ненадминат комфорт. В същото време е значително подобрена и безопасността по време на движение. Течнокристалният (LCD) дисплей на арматурното табло улеснява водача при наблюдение на качването и слизането на пътниците. Новото поколение CAN шина. под централизирано компютърно управление, подобрява визуализацията на неизправности и улеснява ремонта и поддръжката. Новата подемна система ECAS позволява снижаване на автобуса от двете страни, за по-лесен достъп на пътниците.

4 5

car1
Габарити
МоделZK6140BD
ДвигателBF4M1013-19E3/TCD2013L4-20E4
Размери (mm)13 800 * 3 000 * 3 100
Маса (kg)22 000
Обем на багажното отделение (M3)4
Максимална скорост (km/h)50
car2
Задвижване
ШасиZhengzhou Yutong Bus Co., Ltd.
Съединител-
Предавателна кутия4-степенна автоматична
Спирачна системаДвукръгова пневматична, ABS
ОкачванеВъздушно, със система за повдигане и снижаване на пода
Гуми295/80R22.5 (отзад), 315/80R22.5 (отпред)
Обем на резервоара (L)215
LHD/RHDLHD
ДругиПредварително загряване на двигателя
car3
Салон
Седалки8+1 за водача + 1 допълнителна
ИнтериорЕвропейски стил за нископодови автобуси
Климатична система (A/C)Kelin или Thermo King
ОтоплениеВъздушно отопление + система за размразяване
Аудио/ВидеоMP3 плейър, 2 LCD монитора 17"
ДопълнителниКомуникационна уредба
ДругиМегафон, 3-раменни чистачки, записващо устройство, цветен монитор, цифров часовник

  Име (*)

  Имейл (*)

  Телефон

  Съобщение

  • office@bai.bg
  • +359 87 922 7013
  • +359 87 999 2566
  • София, ул. Лъчезар Станчев 3