Menu

43 000 000 000 km

От Джънджоу до цялата страна, от Китай до над 120 страни и региони, като Куба, Русия, Иран, Саудитска Арабия, Судан …

Сервизна система

pic6

Мрежова сервизна система

За целите на следпродажбеното сервизно обслужване Yutong създаде сервизна мрежа за резервни части на различните пазари, където се доставят автобусите на компанията. До момента, задграничната сервизна мрежа на Yutong обхваща над 100 страни и региони с над 200 сервизни центрове по целия свят..

pic8

Система за глобална доставка на сервизни услуги

Освен това, Yutong установи съвместна сервизна система с глобални доставчици и подписа споразумения за доставка на услуги с Cummins, Yuchai, Allison и др. Техните сервизни мрежи по целия свят  съвместно ще предоставят сервизни услуги за автобуси Yutong.

pic9

Професионален екип

За осигуряване на професионална техническа поддръжка zа клиенти и сервизни центрове, Yutong създаде професионален и обучен сервизен екип за задграничния пазар, включващ над 150 китайски и 30 местни сервизни инженери, разположени в съответните региони, способни да предложат пряко обслужване на клиенти.

Система аксесоари

pic4
pic5
1. Техническа поддръжка
Установена стабилна система за онлайн запитвания и каталог за резервни части, за осигуряване на техническа поддръжка в реално време;

2. Гаранция за качество
Прилагане на идентични стандарти и процедури за изпитване, същите като тези за компонентите, използвани при производството на целите автобуси и предоставяне на самостоятелна гаранция за резервни части.

3. Мрежа за доставки
Създадена многослойна мрежа за доставки на резервни части по целия свят, състояща се от централизиран склад, дистрибутори и под-дистрибутори, за гарантиране на наличността на резервните части.

4. Доставка на резервни части
Създадена е надеждна клиентска информационна система на самообслужване за заявка, обхващаща цялостния процес на онлайн запитване и контрол на заявката, подготовката на резервните части и доставката им на получателя.

Система за обучение

pic3
С провеждането на мероприятия за професионално обучение и предоставяне на обучаващи, международният център за обучение на Yutong е първият в Китай, предоставящ техническо обучение на сервизни центрове по целия свят. Заедно с това Yutong създаде задгранични центрове за обучение в Гана и Куба, предоставящи техническо обучение на сервизни центрове по целия свят Понастоящем международният център за обучение на Yutong постепенно изгражда система за сервизно обучение на три нива “Главно управление на Yutong – сервизен регион – сервизен център”, които не само предоставят професионално обучение за сервизни умения на пазара, но и култивират екип за следпродажбено обслужване на високо ниво, за осигуряване на стабилни гаранции за работата на чуждестранни клиенти.