Menu

43 000 000 000 km

От Джънджоу до цялата страна, от Китай до над 120 страни и региони, като Куба, Русия, Иран, Саудитска Арабия, Судан …

Yutong представя своето екологично решение – електрически автобус Yutong E12 по време на международното изложение Truck Expo

На 6-ти юни 2019г. стартира специализираното изложение за тежкотоварни автомобили и автобуси – Truck Expo. Българска Автомобилна Индустрия ЕАД – официален представител на YUTONG за България ще вземе участие в тридневното събитие, което ще се проведе на летище Лесново. На щанда на компанията ще бъде представен електрическия автобус Yutong E12, който е предназначен за градовете с натоварен трафик. Използването на електрически автобус в системата на обществения транспорт е една екологична алтернатива на конвенционалния градски транспорт, която позволява да се намали вредното въздействие върху околната среда, да се редуцират нивата на вредни емисии и да се предприемат първите стъпки към създаването на една по-чиста и зелена градска среда.

При експлоатация на автобуса в нормални условия, гарантираният пробег е от приблизително 300 км. при напълно заредена батерия. Функционалното време за зареждане на батериите от 0% до 100% е 4 часа, което осигурява по-голяма гъвкавост и ефективност. Освен с впечатляващия пробег, Yutong E12 се отличава с изключително ниски нива на шум и 100% липса на вредни емисии.

Автобусът е нископодов, с 32 седящи и 38 правостоящи места, електрическа рампа за хора със затруднен достъп, интелигентна двукръгова инверторна климатична система, бутони за спирка по желание, ел. люкове на покрива, тонирани стъкла с отваряема част, USB порт за зареждане на мобилни устройства и др.

Посетителите на щанда ще имат възможност да се запознаят отблизо с характеристиките на автобуса и да получат допълнителна информация от страна на нашите специалисти.  Осигурена е и възможност за тестово шофиране на електрическия автобус Yutong E12 при предварителна заявка.