Menu

43 000 000 000 km

От Джънджоу до цялата страна, от Китай до над 120 страни и региони, като Куба, Русия, Иран, Саудитска Арабия, Судан …

Технологии

Качествени продукти, предназначени за Вас

Основният фокус на клиента е насочен към качеството на автобусите, основа за постигане на приходи от извършваната дейност. Със затворения цикъл на производствените процеси и използваните най-модерни технологии, Yutong постига перфектна комбинация от безопасност, надеждност, комфорт, енергийна ефективност и екологичност за производство на качествени автобуси за Вас, със сърце и душа.


Усъвършенстваните технологии подобряват характеристиките на автобусите

Всяка година, четири процента от годишния оборот на компанията се инвестира в разработка на най-модерни технологии за производство на автобуси. Yutong не само основа, първия пост-докторантски изследователски център в автобусния отрасъл в Китай , и общодържавен технически център, но притежава и научно-развоен екип, от над 1000 души, разработващи усъвършенствани концепции за развитието на автобусите, като насоки с научно и технологично проектиране на автобусни продукти.
pic9

Прилагането на множество технологии води до създаване на качествени автобуси

pic33
За клиента, технологията е ценна, когато бъде вложена в продукти, носещи действителни ползи. Разчитайки на собствените си изследователски и развойни възможности, Yutong активно въвежда редица световни модерни и технически приложения. Посредством многократни изследвания и тестове, Yutong може да помогне за подобряване на вашата оперативна ефективност и производството на висококачествени автобуси за Вас.

Безопасност

pic10

Горивна ефективност

pic30

Изпитване за преобръщане

Yutong извършва многократни изпитвания за устойчивост към преобръщане с ъгъл на страничен наклон, достигащ до 42° (националният стандарт е 35°). Установената деформация след преобръщане е била минимална, а автобусът е бил в състояние да продължи да се движи и след изпитването за преобръщане. Това отговаря на европейските стандарти, като не само осигурява на оператора гаранция за безопасност, но и подобрява репутацията пред клиентите.

Система за управление на топлинната енергия от двигателя

Системата за управление топлинната енергия от двигателя, разработена от Yutong, е в състояние да намали консумацията на гориво с 5-10%. Освен това тя води до понижено триене в двигателя и намаляване на изхвърляните емисии.

Краш тест (изпитване при сблъсък)

Yutong е първата компания в отрасъла за производство на автобуси в Китай, която извършва краш тестове. След краш теста машината е с минимални деформации, а водачът разполага с достатъчно пространство за оцеляване без да бъде притиснат.

Rectrl

Технологията Rectrl, разработена от Yutong реализира съчетание на електрическо с интелигентно серво управление и значително подобрява работната ефективност като понижава консумацията на гориво с 30%. Чувствителното управление на Rectrl и комфорта на седалката позволяват на водача да се чувства по-релаксиран.

Надеждни и здрави

pic31

Комфорт

pic32

Симулативно изпитване на шасито при всякакви пътни условия

Компанията Yutong първа въведе в Китай симулативно изпитване на шасито при всякакви пътни условия.
Посредством симулация на реална пътна обстановка за автобуси, системата позволява симулация на различни действия по време на движение, като например „биене“ на колелата, завиване, спиране и пр. 6-те степени на свобода и възможността за симулиране на всякакви условия позволява проверка на надеждността на рамата на шасито, мостовете, листовите ресори, въздушните възглавници, амортисьорите, щангите за защита от преобръщане и т.н.

Изследвания на ергономичността

Yutong разработи множество изпитателни модели за изучаване на комфорта на водача, неговата видимост, маневреността, пространствата за тялото и бедрата и др. за да подобри характеристиките на автобусите от гледна точка на комфорта и подобрените условия за работа на водача.

Изпитване с пътна симулация

Преди въвеждане на всеки нов модел в масово производство, Yutong извършва поредица от деструктивни изпитвания, симулиращи реални пътни условия, за съществено подобряване на надеждността на автобуса и допълнително намаляване на разходите за поддръжка.

Изследвания върху ефективността на климатичната система

С прилагане на технологията CFD, Yutong симулира и изчислява потока през въздуховодите на климатичната система на автобуса. Посредством модификация на шест големи компонента, бе постигнато по-равномерно разпределение на температурата във вътрешността на автобуса, а оттук и осигуряване на по-комфортна среда за пътниците.

Метод за галванизация

Модерният метод на Yutong за нанасяне на електрофоретично покритие драматично подобрява антикорозионната устойчивост и дълготрайните естетически качества на автобуса. Проектиран и въведен от световно известната немска компания Dürr, линията за нанасяне на електрофоретично покритие върху корпусите на автобусите, получи международно признание за производствен процес и съоръжения и е водеща по отношение на мащаба и производствения капацитет.

Изследвания на шума

Посредством използване на същата изпитателна установка, като използваната за материалите, вложени в космическия кораб Shenzhou V, Yutong предприе необходимите мерки за намаляване до минимум на шума, във вътрешността и извън автобуса, и подобряване качеството на транспортната услуга за пътниците.


pic11By using the same test rig for materials of the Shenzhou V spacecraft, Yutong has taken corresponding improvement measures to reduce the noises inside and outside of the vehicle to the minimum and upgrade the passenger transportation service.